Aug 21, 2009

jawab tag...



kena tag ngan adek kuda, sebab dia tengah kena kurung dalam tin sekarang ~ maka aku tak nak sakitkan hati dia dengan tidak membuat tag yang telah di tag oleh beliau. kamoo, semuga cepat sembuh demam oke.

1) Beside ur lips, where is the favourite spot to get kissed?

lips? aku tak tau. tapi favourite spot to get kissed adalah tangan kot... masa anak murid salam dan cium. rasa besar sangat dah mandat nak jadi seorang guru.

2)How did u feel when u woke up this morning?

kucar-kacir macam biasa. masa tu lah baru nak iron tudung, masa tu lah baru nak masuk lepi dalam beg, masa tu lah baru terhegeh-hegeh nak kiwi kasut.

3) Who was the last person/people you took photo with?

tak de gambar dengan orang. last aku amik gambar tadi petang dengan kad menu kat old town white coffee giant teluk intan. heh... loser. T_______T

4) Would you consider urself spoiled?

super tidak setuju. gue seorang yang rebel. (ada kaitan kah?)

5) Have u ever had a best friend who was of the opposite sex?

ada. tapi tak tau nak letak kategori mana. aku tengah cari bestfriend kategori jemaah masjid nih.

6) Do you want someone to be dead?

tak de. tak de. tak de.(geleng kepala laju-laju)

7) What does your last text message say?

baek! salam dari aku untuk mirul... heh.

8) What are you thinking right now?

~aku tak siap lagi rancangan pengajaran harian esok nih.
~hiii... tak sabar nak balik kampung
~rindu adik-adik aku
~kalau bercinta perlu ke bergayut tiap2 malam kat fon dan sembang bisik2 (merujuk kepada makhluk di sebelah)
...banyak pulak yang aku fikir sekarang nih... hahaha...


9) Do you want someone to be with you right now?

tak de. aku nak sendiri. sepi dan sendiri aku suka.

10) What was the time you went to bed last night?

kul 0430hrs waktu chenderong balai.macam biasa.(-__-")

11) Where did you buy the tee you are wearing now?

baju cap ayam rm10 ~ beli kat masjid jamek tahun lepas.

12) Is someone on your mind right now?

ada. ada. ada. (angguk laju-laju)

13) Who was the last person who text you?

mr alien a.k.a naz ~ bf kakok (menreply sms ~ rujuk soalan no 7)

14) TEN lucky person to do this quiz.

aku tak kenal blogger lain. aku nak suh kakok buat tapi dah sah2 dia tak de blog. aku nak suh budak ni sorang je yang buat. (kes tak puas hati. heh!)
  1. m
  2. m
  3. m
  4. m
  5. m
  6. m
  7. m
  8. m
  9. m
  10. m

1) Who is no. 2? Having a relationship with?

ntah. tak tau... dia tak pernah cerita. aku nak jugak tahu.

2) Is no. 3 a male or a female?

lelaki ini. tulen. tidak syak lagi...

3) If no. 7 and no.1 get together, would it be a good?

heh. mana buleh... macamana nak get together dengan diri sendiri dalam konteks get together.

4) What is no.1 studying about?

sama macam aku. opsyen je lain. opsyen yang antonim.

5) When was the last time you chatted with them?

semalam. kat ym.tadi aku send sms ~ dia tak balas. sumpah tak puas hati betul aku.

6) Is no. 4 single?

ntah. dia tak pernah bagitahu.aku nak jugak tahu sebenarnya.

7) Say something about no. 6

aku tulis sekali encik harun je kat jawapan no 9 oke.

8) What do you think about no. 3 & no.5 being together?

rujuk soalan nombor 3 oke.

9) Describe no.9

lelaki. berusia 26 tahun. orang ganu. suka pakai baju kaler hitam. suka minum susu cincau. suka tengok wayang. tidak suka yuna. boleh ajak sembang apa saja. ahli persatuan pengakap. ada dua henfon. pencinta transformers.

10) Do you like no. 8?

sangeeta gutawa.

11) How about no. 10?

sangeeta gutawa.


ok. kuda... akak dah jawab nih tag kamoo. jadi, kamoo cepat2 sembuh oke. hehehehe...

p/s: lepas mimpi jumpa noh hujan semalam, terus wallpaper lepi aku bertukar daripada gambar bangunan kayu skst ke gambar beliau. apakah ?

(m. sila jawab tag ini.)

5 comments:

Mr M said...

Hahaha.. blog bercuti sementara sepanjang cuti sekolah

KeyGen said...

yeah..yeah..balik kampung..gagagaa..

MrsN said...

selamat balik kg..(balik sama2 ke tak??)
selamat berpuasa..
selamat raya..
selamat posting..
selamat everything..
aha..

ije said...

puisi ada apa dengan cinta. hmm

hanis said...

m.
selamat bercuti sekolah.

keygen.
jom balik kampung meh.

mrsN.
jum ar ikut balik gm.

ije.
yeyyyy... tepat sekali. puisi yang masih in sampai sekarang. hehehe...

selamat ramadhan semua.